.

.
(Όσα δεν βολεύονται -για τεχνικούς λόγους- στον "επίσημο" ιστότοπό μας...)

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη στο Καλλιμάρμαρο (φωτογραφίες), 18/11/2019

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 τα παιδιά της Πέμπτης και της Έκτης τάξης πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Παναθηναϊκό Στάδιο· μία επίσκεψη με επιμορφωτικό, βιωματικό και αθλητικό περιεχόμενο, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Αγαπώ τον Αθλητισμό», που υλοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ολυμπιακή Ακαδημία και τον ΣΕΓΑΣ.

Το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, το μοναδικό μαρμάρινο στάδιο στον κόσμο, αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο αθλητισμού, πολιτισμού και ιστορίας στο κέντρο της σημερινής Αθήνας.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους ανοιχτούς και τους κλειστούς χώρους του Σταδίου, ώστε να γνωρίσουν κάθε γωνιά του και να μάθουν την ιστορία του.
Παράλληλα, μέσω ενός οργανωμένου αθλητικού προγράμματος με τη μορφή παιχνιδιού, δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά αγωνίσματα του στίβου, καθώς και διακεκριμένους Έλληνες αθλητές.

Στο τέλος του προγράμματος, τους περίμενε ένα ωραίο δεκατιανό, προσφορά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», και όλα τα παιδιά πήραν ένα αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, ένα βιβλίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έναν σελιδοδείκτη-χάρακα και ένα αναμνηστικό μετάλλιο με την ιστορία του Σταδίου.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου